VILANDER SE NADA: Štruf može da napravi probleme Novaku

Autor:

Sport

03.09.2020

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković protiv Nemca igra u trećem kolu US Opena.

RepublikaFoto: Starsport
Mats Vilander

Bivši švedski teniser i najveći kritičar Novaka Đokovića godinama unazad, Mats Vilander, promenio je ploču kada je srpski as u pitanju. Tvrdi da je Nole u ovom trenutku verovatno nepobediv, ali je ipak pokazao da "vuk dlaku menja, ali ne i ćud" rečima da Jan-Lenard Štruf može da se nada iznenađenju u trećem kolu US Opena, protiv prvog reketa sveta.

Đoković je prošle nedelje ostvario trijumf na Sinsinati Mastersu, a u istom ritmu je započeo i takmičenje na US Openu, gde se probio do trećeg kola, uz samo jedan izgubljeni set.

- Novak Đoković će verovatno zahvaljivati sebi što je u sredu izgubio prvi set protiv Kajla Edmunda jer ga je to nateralo da igra uprkos zaostatku i primoralo da osvoji četiri, pet gemova u drugom setu da ne bi došao opet u nezgodnu situaciju. Rekao bih da će mu ta činjenica da je izgubio pomoći, posebno kad bude igrao protiv nekoga kao što je Štruf koji servira "bombe" konstantno i koristi šanse stalno. Jan-Lenard će svakako biti spremniji - rekao je Vilander.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Sedmostruki gren slem šampion je potom dodao da Noletu odgovara što se igra bez publike.

- Novak jednostavno uživa u svom malom svetu jer kad nema navijača da ga ometaju i može da radi šta god hoće u smislu gestova i govora tela. To zavisi od njega. Ako Novak izgubi koncentraciju onda Štruf može da bude problem, ali ne vidim kako to može da se desi. Novak je nepobediv u ovom trenutku - zaključio je Šveđanin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading