AUSTRIJANCU PREKIPELO: Nije bitno što nema Federera i Nadala!

Autor:

Sport

01.09.2020

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi nosilac Dominik Tim zadovoljan je onim što je pokazao u dva odigrana seta prvog kola, a istakao je da veliki izazov očekuje i u narednoj rundi.

RepublikaFoto: Starsport
Dominik Tim

Austrijanac se plasirao u drugo kolo pošto mu je Haume Munar predao meč. U trenutku prekida, treći teniser sveta je vodio 7:6, 6:3.

- Zadovoljan sam onim što sam pokazao, borio sam se. Tereni su veoma brzi ove godine. Bilo je i vetra. Ali osećao sam da igram dobro, pogovoro u tajbrejku. Žao mi je što se ovako završilo.

Naredni rival biće mu Sumit Nagal.

- Gledao sam meč koji je odigrao prošle godine protiv Rodžera. Pamtim se da ima fantastičan forhend, ostalog se ne sećam. Ali kao što sam rekao pred početak turnira, dosta je dobrih igrača u žrebu.

Na turniru nema Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

- Nikada nije lepo kada njih dvojica nisu tu. Ali nije to toliko važno, nije ovo prvi put da njih dvojica ne igraju. Za nekoliko godina svaki Slem će se igrati bez njih. A i dalje je mnogo odličnih igrača tu. Nije toliko bitno što nisu tu- dodao je Tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading