(VIDEO) KRICI I URLICI JOŠ ODZVANJAJU NJUJORKOM: Novak je bio u velikim MUKAMA na startu US Opena

Autor:

Sport

01.09.2020

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković otkrio sve posle meča sa Džumhurom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, savladao je u prvom kolu US Opena Damir Džumhura sa laganih 3:0, uz svega šest izgubljenih gemova.

Veći problem od Bosanca, Novaku je bilo što je prošle nedelje napornim mečevima osvojio Masters Sinsinati, a na US Openu je na teren morao već prvog dana.

Mučio sam se malo zbog tih mečeva, ali sam imao 48 sati za odmor. Nije to mnogo vremena, ali je dovoljno za oporavak. Osećao sam se dobro na terenu, na gren slem turnirma imamo dan pauze, tako da će mi to olakšati oporavak - rekao je Đoković.

 

Potom je srpski as malo detaljnije analizirao meč.

- Dobro sam počeo, imao sam set i brejk prednosti, a onda su se stvari zakomplikovale. Izgubio sam fokus, on je manje grešio i ubaco varijaciju u svoju igru. On je jedan od najbržih igrača na Turu, vratio je mnogo lopti, igrao divne poteze. Sredinom drugog seta sam prelomio, bio sam zadovoljan što sam ga rešio u svoju korist, a onda u trećem podigao za nekoliko nivoa svoju igru.

Za kraj, Đoković je prokomentarisao to što su na praznom "Artur Eš" stadionu odzvanjali njegovi čuveni krici i urlici.

- To je intenzitet. Stalo vam je da dobijete meč, da mi nije stalo ne bih bio ovde. Uvek igram sa mnogo energije. Morate nekad da reagujete tako da biste vratili fokus, tu je moj boks koji mi uvek pruža podršku - zaključio je Nole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading