DRAMA NA STARTU US OPENA: Kakav meč, Lajović od SJAJA do očaja!

Autor:

Sport

31.08.2020

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbuđenja u prvoj rundi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Srpski teniser Dušan Lajović

Srpski teniser Dušan Lajović poražen je od beloruskog igrača Egora Gerasimova u prvom kolu US Opena sa 3:1 (6:1, 4:6, 6:4, 6:4), posle dva i po časa igre.

Srbin je bio odličan jedino u drugom setu, kao i u polivini trećeg, što se ispostavilo kao nedovoljno da nadigra 72. tenisera planete.

Lajović je očajno započeo susret, pretrpeo je brejk već u prvom gemu, a užasno je odigrao ceo taj period, pa je Gerasimov sa ubedljivih 6:1 stigao do rezultatske prednosti.

Furioznu igru prikazao je Duci u završnici drugog seta. Belorus je poveo sa 4:2, ali je Srbin potom uzvratio sa dva uzastopna brejka, uz odlične servise, što mu je donelo izjednačenje (6:4).

Treći set je bio izuzetno tvrd, a odlučen je brejkom beloruskog asa u petom gemu tog dela igre.

Sličan tok imao je i, ispostaviće se, poslednji deo meča. Gerasimov je oduzeo servis Lajoviću za 2:1, a sa konačnih 6:4 upisao je konačan trijumf za plasman u drugo kolo Otvorenog prvenstva Amerike.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading