POKVARENA GAMAD: Mizeran potez Amera u nameri da IZBACE Noleta sa US Opena

Autor:

Sport

29.08.2020

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramotan napad na srpskog asa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Najbolji teniser planete Novak Đoković će se večeras protiv Miloša Raonića boriti za pehar na Sinsinati Mastersu, a organizatori US Opena su se potrudili da mu maksimalno zagorčaju život sledeće nedelje.

Naime, ovogodišnji US Open počeće u ponedeljak, 31. avgusta, a već prvog dana takmičenja na terenu će se naći Novak Đoković i njegov rival na startu turnira, Damir Džumhur.

Meč je zakazan za 19 časova po lokalnom vremenu, odnosno u 1 sat iza ponoći po srednjeevropskom.

Susret srpskog i bosanskog tenisera je treći po redu na stadionu "Artur Eš", posle okršaja Karolina Pliškova – Anhelina Kalinjina i Kevin Anderson – Aleksander Zverev.

 

Takođe, prvog dana takmičenja će se na terenu naći još dva srpska predstavnika, Dušan Lajović i FIlip Krajinović. Obojica će svoje mečeve igrati na terenu broj 12.

Lajović od 17 časova po našem vremenu otvara program protiv Belorusa Egora Gerasimova, dok će Krajinović igrati četvrti meč dana protiv Šveđanina Mikela Imera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading