SKANDAL POTRESA SINSINATI MASTERS: Lažno pozitivan test na koronu napravio ogromnu pometnju u Njujorku!

Autor:

Sport

24.08.2020

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huan Galvan, fizioterapeut Gvida Pelje i Uga Delijena bio je pozitivan na koronavirus, pa su dvojica tenisera izbačena sa Sinsinati Mastersa, ali izgleda da je rezultat testa bio lažno pozitivan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak je stao na stranu Pelje i Delijena

Teniseri su precrtani sa liste učesnika turnira u Njujorku pre četiri dana, a Pelja je danas saopštio da je ponovljeni test 'spornog' fizioterapeuta negativan.

- Izgleda da nikad nije imao virus. Zamislite kako se osećam. Neko je napravio grešku i ne znam ko će se pobrinuti za poslednice - poručio je Argentinac Pelja, koji je zajedno sa Delijenom posle odluke organizatora, mimo propisanih pravila, da ih eliminiše sa takmičenja dobio podršku kolega, između ostalog i Novaka Đokovića.

Mediji navode da su Pelja i Delijen negativno testirani pet puta otkako su stigli u njujorški 'balon'.

Masters u Sinsinatiju je prilikom donošenja odluke poručio da su igrači bili u veoma bliskom kontaktu sa fizioterapeutom i zbog toga moraju da budu u izolaciji 14 dana. To su pravila koja propisuje US Open koji počinje 31. avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading