HRVATI U NOKDAUNU: Sjajna vest za Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

23.08.2020

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah na startu Mastersa Sinsinati.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najbolji teniser planete Novak Đoković

Kanadski teniser Denis Šapovalov eliminisao je Hrvata Marina Čilića na startu Mastersa Sinsinati sa 2:0 (6:3, 6:3) za sat i 20 minuta igre.

Ovo može biti dobra vest za prvog reketa sveta Novaka Đokovića, s obzirom da se Čilić nalazi u njegovom delu žreba, a čini se kao jedan od najtežih protivnika na putu do finala.

Šapovalov je slavio rutinsku pobedu, dozolivši hrvatskom teniseru po tri gema u oba seta, pri tom ne ispustivši nijedan gem na svoj servis. U prvom setu Kanađanin je stekao brejk viška u šestom gemu, kada je poveo sa 4:2 i stečenu prednost zadržao je za 1:0.

U drugom periodu igre Šapovalov je u dva navrata oduzeo servis rivalu, najpre za 2:1, a potom i u finišu za konačnih 6:3.

U šesnaestini finala, Šapovalov će se sastati sa boljim iz duela Štruf - De Minor. Podsetimo, Nole će prvi put na teren posle pauze zbog pandemije koronavirusa u ponedeljak od 17 časova protiv Litvanca Berankisa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading