OPET TA KORONA: Kakav ŠOK, odustao od Sinsinatija! Pod znakom pitanja i učešće na US Openu...

Autor:

Sport

16.08.2020

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti pred američku turneju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pozdrav Nišikorija i Đokovića

Korona ne prestaje da pravi probleme u "belom sportu". Japanski teniser Kei Nišikori pozitivan je na koronavirusa zbog čega je odustao od Mastersa u Sinsinatiju, a pod znakom pitanja mu je i učešće na US Openu.

- Zdravo svima, imam neke loše vesti. Ovog jutra na Floridi sam testiran na Covid19 i pozitivan sam. Moram da odustanem od Sinsinatija, tim i ja ćemo biti testirani opet u petak, kada ću imati nove informacije. Osećam se dobro i imam minimalne simptome. Ali, očigledno, moram da budem u potpunoj izolaciji zbog bezbednosti ostalih. Planirali smo da letimo u Njujork sutra, očito je, moramo da ostanemo na Floridi. Sledeće informacije objaviću u petak - poručio je Nišikori.

 

 

Podsetimo, prvi reket sveta Novak Đoković već je otputovao u Sinsinati, gde će pokušati da osvoji pehar na turniru iz serije 1000 koji je na programu od 20. do 28. avgusta. US Open bi trebalo da počne 31. avgusta.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading