DIMITROV PROGOVORIO O ĐOKOVIĆEVOM TURNIRU: Ne želim da osećam odgovornost do kraja života!

Autor:

Sport

08.08.2020

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bugarski teniser Grigor Dimitrov prvi put je opširnije govorio o "Adria turu", koji je prekinut nakon saznanja da je on pozitivan na koronavirus.

RepublikaFoto: Mario Ćužić / HTS
Novak Đoković i Grigor Dimitrov

Dvadesetdevetogodišnji igrač je učestvovao na turniru u Beogradu, ali i u Zadru, sa kojeg se povukao zbog zdravstvenih tegoba.

Ubrzo je objavljeno da je zaražen Covidom-19, da bi iste rezultate imali i Novak Đoković, Viktor Troicki, Borna Ćorić...

- Zamislite ljude u situaciji u kojoj su imali kontakt sa mnom. Dete ili porodica koja ne može da priušti ništa sebi. Šta da radite? Ne mogu da imam tu vrstu odgovornosti, da mi visi nad glavom do kraja života- počeo je Dimitrov.

Trenutno 19. Igrač na ATP listi objasnio je zašto je na društvenim mrežama objavio da je zaražen neposredno pred finale Zadra.

 

- Morao sam da obavestim ljude kako bi odmah mogli da preduzme sve preventivne mere. Iskreno, da saznam da sam prouzrokovao nešto ovako, verovatno bih određenoj osobi sam pomogao. Da, mi smo profesionalni sportisti koji se takmiče na najvišem nivou, ali smo kao i svi ostali- istakao je on.

Dimitrov je otkrio i kako se osećao tih dana.

- Imao sam samo nekoliko loših dana, bio sam istrošen. Morao sam da smanjim intenzitet treninga, ali to je proces- dodao je Dimitrov.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading