EMOTIVNA ISPOVEST NAJBOLJEG NA SVETU: Đoković po prvi put govorio o svojim počecima, suzama zbog Troickog, ali i o majčinom zagrljaju!

Autor:

Sport

03.08.2020

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bio je gost u podkastu svog kolege Vaseka Pospišila.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

On je tokom razgovora sa Kanađaninom otkrio da je često plakao dok je bio mlađi. Najpre se prisetio svog prvog turnira, a tada je imao svega osam godina!

Srpski teniser je uspeo da pobedi na svom debiju i to posle taj-brejka, a onda je usledio poraz od Viktora Troickog,a  Novak je plakao na oba meča.

- Sećam se svog prvog turnira kojeg sam odigrao u životu, moj prvi zvanični turnir. Imao sam osam godina, a pobedio sam na tom meču posle taj-brejka 10-8! Bio sam ispunjen srećom i veoma iscrpljen. Majka je bila tu, zagrlila me! U jednom trenutku nakon zagrljaja, meni su suze potekle. Sledećeg dana sam izgubio od Viktora Troickog 9-0, a potom sam zaplakao ponovo! Plakao sam dosta kada sam bio dete! - iskren je Đoković

Pospišil je upitao Novaka koga je prvo zvao kada je ostvario prvu veliku pobedu:

- Mamu, definitivno! Mama je uvek tu i kada su dobra i kada su loša vremena. Sa njom sam podelio taj momenat sreće - otkrio je Đoković!

Kanađanina je takođe zanimalo šta je najbolji svetski teniser kupio od prve plate.

 

- Dres - rekao je Novak ko iz topa

Za kraj razgovora je istakao da mu je finalni meč Australijan opena 2012. godine bio najiscrpljujući meč u karijeri, a Kanađanin se prisetio da su nakon tog meča na ceremoniji dodeljivanja trofeja, Đoković i Nadal sedeli na plastičnim stolicama, jer nisu više mogli da stoje na nogama od umora

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading