PROBLEM ZA US OPEN: Marej tvrdi da najbolji teniseri sveta ODUSTAJU! Šta će odlučiti Đoković?

Autor: Tanjug, Republika

Sport

31.07.2020

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrlo je napeto.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Endi Marej

Britanski teniser Endi Marej veruje da je odustajanje prve teniserke sveta Ešli Barti od US Opena bilo okidač i da će sada slično postupiti i neki teniseri iz samog vrha.

Nekada član "velike četvorke" je uveren da otkazivanje učešća Ešli Barti neće biti izolovan slučaj.

- Odustajanje Eš Barti... Mislim da ćemo videti još takvih situacija. Čuo sam da neki od tenisera iz samog vrha neće igrati. Očekujem da to i bude slučaj - rekao je Britanac.

Smatra da je to pravo svakog igrača i igračice, kao i to da niko ne može da im zameri ukoliko odbiju da nastupe u Njujorku.

- To je svačija lična odluka. Ako se ne osete dovoljno bezbedno i komforno da otputuju tamo i stave sebe i svoj tim u rizičnu situaciju, onda ih potpuno razumem. Svi igrači će o tome razmišljati i sve se svodi na to da li se osećate dovoljno komforno da preuzmete taj rizik.

 

Organizatori US Opena planiraju da naprave 'mehur', sličan onome u kome se nalaze NBA timovi.

- Kao što sam rekao pre neki dan, ja mislim da ćemo, kada dođemo u 'mehur', biti okej. Više se radi o međunarodnom putovanju i tome da dođete tamo. Mislim da sve to najviše zabrinjava - poručio je Marej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading