SKANDAL NAD SKANDALIMA: Brat Novakovog velikog prijatelja podržao Šiptarku koja vređa i pljuje Srbiju!

Autor:

Sport

21.07.2020

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šiptarska provokatorka i pevačica Dua Lipa digla je veliku buru svojim obajvama na društvenim mrežama, ne samo u Srbiji već i u ostatku sveta. Najskandaloznija objava bila je ona kojom promoviše Veliku Albaniju, a samim tim i terorizam, secesiju i agresiju prema nekoliko zemalja u regionu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Skoro 500.000 ljudi lajkovali je njen u objavu, a pored Frančeska Totija i Zlatan Džumhur, brat najboljeg tenisera Bosne i Hercegovine Damira Džumhura,  je jedan od onih koji su lajkovali sramnu objavu pevačice. Brzo se predomislio, ali...

Za razliku od Totija, koji vrlo verovatno i nije znao šta lajkuje, Džumhurom brat ne može u tome da traži alibi. Zlatan je često u Beogradu, uživa u noćnom životu naše prestonice, kako prenosi Telegraf, pa bi trebalo malo više da povede računa. Posebno jer je u ovom slučaju podržao nekoga ko promoviše i poziva na terorizam.

RepublikaFoto: Starsport
Mora da popriča sa bratom... Damir Džumhur

Džumhur je inače pokušao sa teniskom karijerom, ali nije bio toliko uspešan poput svog starijeg brata. Bavi se manekenstvom,  pa je uz to i zahvaljujući bratu koji je rado viđen gost u Beogradu i prijatelj mnogih srpskih tenisera, uključujući i Novaka Đokovića, stekao društvo u prestonici Srbije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I pull up in my two-seater ??‍♂️

Објава коју дели Zlatan Dzumhur (@zlatandzumhur) дана 15. Јун 2020. у 9:56 PDT

Podsećanja radi, čak je i britanski sportski novinar Sem Strit reagovao je na objavu albanske pevačice rođene u Engleskoj i žestoko je napao.

- Dok ljudi kao Novak Đoković pokušavaju da ujedine Balkan i ne dobijaju za to ništa osim kritika, Dua Lipa sedi u Londonu i uradi ovo - napisao je Strit i objasnio zašto kritikuje pevačicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

Објава коју дели Zlatan Dzumhur (@zlatandzumhur) дана 20. Јул 2020. у 9:10 PDT

- Objava pokazuje takozvanu Albaniju koja prisvaja delove Srbije, Grčke, Severne Makedonije i Crne Gore. Onda naziva ove nacije migrantima ili kolonistima, što je prilično ironično za Albanku rođenu u Vestminsteru - poručio Strit.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading