(VIDEO) NAŠI HEROJI: Fondacije "Novak Đoković" i "Delije Sever" donirale tri respiratora i 14 monitora za KBC u Severnoj Mitrovici

Autor:

Sport

15.07.2020

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahvaljujući donaciji fondacija "Novak Đoković" i "Delije Sever" i humanitarnoj organiziciji "Svi za Kosmet" Kliničko - bolnički centar u Severnoj Mitrovici bogatiji je od danas za tri respiratora, kao i 14 monitora za praćenje stanja pacijenata.

RepublikaFoto: youtube.com/kosovoonline
Donacija Severnoj Mitrovici

Ovu vrednu pomoć primio je v.d direktora KBC Dr Zlatan Elek koji je rekao da je svaka donacija srpskom narodu na Kosovu dobrodošla, a posebno kada dolazi u jednom od najtežih trenutaka i borbi sa koronavirusom.

 - Vidite da se broj obolelih i na severu Kosova svakim danom povećava, tako da verujemo da ćemo uz ove respiratore i pacijent monitore uspeti da poboljšamo kvalitet zdravstvene zaštite u našoj bolnici, s obzirom na broj pacijenata i obolelih od virusa kovid-19 koji se ovde leče - rekao je Elek.

Fondacija Delije Sever i Novak Đoković više puta su do sada pomagale srpskom narodu na Kosovu i Metohiji i vrlo rado su podržavale projekte koji su imali za cilj poboljšanje uslova života srpskog življa na Kosovu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading