IZDAJA KOJA JE UZBURKALA REGION: Prelepa Hrvatica koja je htela da igra za Srbiju prvi put u Beogradu!

Autor:

Sport

11.07.2020

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najlepših hrvatskih teniserki Mariana Dražić oduševljena je Beogradom gde nastupa na turniru "Eastern European Championship".

RepublikaFoto: Instagram/marianadrazic
Mariana Dražić na Kalemegdanu

Mariana je nedavno uzburkala region spekulacijama da bi mogla da uzme srpsko državljanstvo, a ćerka je legendarnog fudbalera splitskog Hajduka Darka Dražića.

– S obzirom da je ovo moj prvi put da sam u Beogradu mogu reći da mi je grad u top tri po sveukupnom utisku. Kada se sagleda okolina, ljudi su jako prijatni i uslužni. Najsličniji mojim Dalmatincima po mentalitetu, moja baka je išla u 5. beogradsku gimnaziju u Beogradu i od nje sam slušala stalno o tom predivnom gradu i nije pogrešila, jednostavno sam očarana i oduševljena - rekla je Dražićeva za "Hotsport".

O Janku Tipsareviću govorila je u superlativu.

– Janka sam upoznala, svakodnevno je na terenima, čuli smo se telefonom pre nego što sam došla i već danima imam osećaj kao da se znamo vrlo dugo, prijatan je i ljubazan. Veliki čovek, hvala mu na pozivu da učestvujem na Istočno evropskom šampionatu. Svaka mu čast na vrhunskoj organizaciji ovakvog turnira, samo reči hvale imam, ne sećam se kada mi je na nekom turniru bilo ovako lepo.

Hrvatica je otkrila koji delovi srpske prestonice su joj najdraži.

– Fasciniralo me je Dedinje i Kalemegdan, ali teško se čovek može odlučiti koji deo grada je najlepši, teško je napraviti razliku između starog i novog Beograda – zaključak je Mariane Dražić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading