IZ ADRIA TURA PORUČILI: Nećemo vraćati novac od ulaznica!

Autor:

Sport

03.07.2020

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri dana ovog teniskog spektakla sadržavala su 16 odigranih mečeva pa je nažalost otkazan samo finalni meč zbog zdravlja svih gledalac. Odluka organizatora je da se sredstva od ulaznica neće vraćati

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Adria Tour

Obzirom da se radi o događaju humanitarnog karaktera, primarna ideja Adria Tour Zadar bila je da pruži svim ljubiteljima sporta mogućnost gledanja najboljih tenisera današnjice, i da je deo prikupljenih sredstava namenjen za izgradnju Nacionalnog teniskog centra u Zagrebu, rekli su organizatori Adria Toura pa dodali:

 - Tri dana ovog teniskog spektakla sadržavala su 16 odigranih mečeva pa je nažalost otkazan samo finalni meč zbog dobrobiti i zdravlja svih posetilaca. Odluka organizatora je da se sredstva od ulaznica neće vraćati, nego iskoristiti upravo za namene zbog kojih je turnir i održan - kažu i zahvaljuju na razumijevanju.

Finale Adria Tur teniskog turnira u Zadru koje su trebali da igraju Novak Đoković i Andrej Rubljov otkazan je jer se ispostavilo da je bugarski teniser Grigor Dimitrov pozitivan na virus korone nakon testiranja u inostranstvu.

Nakon njega, pozitivne testove na Kovid 19 imali su i Borna Ćorić, Goran Ivanišević, Viktor Troicki, dva kondiciona trenera, srpski teniser i organizator turnira Novak Đoković i njegova supruga Jelena, koji su se testirali u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading