OGLASIO SE LEGENDARNI HRVAT: Stao u odbranu Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

30.06.2020

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa stao je u odbranu srpskog tenisera Novaka Đokovića, posle otkazivanja Adria Tour-a usled problema sa korona virusom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

– Da odmah razjasnim jer su mi, naravno, rekli da branim prijatelja. Međutim, on i ja smo se sreli jednom u životu, popričali nekoliko minuta, slikali se i to je to. Ne branim ga zato što smo prijatelji, nego zato što ga izuzetno poštujem kao sportaša, zbog svega što je napravio, a još više ga poštujem zbog njegova načina ponašanja – rekao je Rađa za RTS.

On je nezadovoljan "iživljavanjem" nad Noletom.

– Čovek je stvarno pokušao da napravi za nas nekakvu reklamu. Dogodilo se to što se dogodilo, ali kada pogledate danas, posle osam dana, u Zadru imate troje-četvero zaraženih osim njih koji su učestvovali. Imate stotine slučajeva okolo, ali nikom ništa. Naravno, nije poenta nabiti na krst nekog nepoznatog, nego nekog poznatog. To što se iživljavaju na njemu u meni je izazvalo reakciju koja je sročena u dva minuta, a onda su poludeli. Napadaju ga mali miševi koji bi sve dali da budu na njegovom mestu, koji su ljubomorni na njegove uspehe i na sve što on radi.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dino Rađa

On je pojasnio i zdravstveno stanje Gorana Ivaniševića.

– Čuo sam se s Goranom i rekao mi je da je imao temperaturu, ali da se sada oseća dobro i da bi potpisao da tako ostane do kraja – poručio je Dino Rađa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading