Dominik Tim slomljen: Naše ponašanje je bilo greška, bili smo previše euforični!

Autor:

Sport

25.06.2020

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijski teniser Dominik Tim rekao je da su svi učesnici organizacije "Adria tura" bili previše euforični povodom turnira.

RepublikaFoto: Starsport
Dominik Tim

Turnir humanitarnog karaktera, koji je okupio najveće svetske tenisere, otkazan je pre nekoliko dana zbog nekoliko pozitivnih slučajeva virusa korona. Među zaraženima su Grigor Dimitrov, Borna Ćorić, ali i Novak Đoković, dok je Dominik Tim negativan.

Austrijanac ističe da su svi bili previše optimistični po pitanju turnira i da su pogrešili i prerano započeli fazu oporavka tenisa sa navijačima.

- Igrali smo bez publike nedeljama i bili smo više nego srećni što ćemo imati navijače na jednom događaju. Verovali smo Vladi Srbije i njenim pravilama u vezi sa virusom korona, ali smo bili previše optimistični. Naše ponašanje je bila greška, bili smo previše euforični. Veoma mi je žao. Testirao sam se pet puta u poslednjih 10 dana i rezultati su uvek bili negativni. Svima želim dobro zdravlje i brz oporavak - poručio je Tim putem svog Instagram profila.

Tim je osvojio turnir u Beogradu, a potom nije učestvovao u njegovom nastavku u Zadru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading