Dijana Đoković očajna zbog Novaka: Jedva su dočekali...

Autor: Blic

Sport

24.06.2020

12:30

Nakon što su Novak i Jelena Đoković objavili da su pozitivni na koronavirus, majka najboljeg srpskog tenisera Dijana je otkrila da se dobro osećaju.

Starsport
Dijana i Novak Đoković

Novak je na žestokom udaru već danima zbog organizovanja Adria tura, a svetska javnost je bez milosti nakon što je Grigor Dimitrov obelodanio da ima koronu pred finale takmičenja u Zadru.

Vrhunac je sve dobilo kada su Đokovići dobili rezultate.

- Svi se se osećamo dobro, kao i njih dvoje. To što je Novak pozitivan ne znači da je bolestan. On je mlad i zdrav čovek pa se to lakše podnosi. Uostalom, mislim da je ovaj virus pri kraju, pa su ovo samo neki "repovi" korone koji nisu tako jaki kao na početku. Zato se oni i osećaju dobro, kao i mi - kazala je za "Blic" Dijana i dodala da se ipak testirala jer je bila u kontaktu sa sinom.

- Mi smo se testirali jer smo bili tamo ali smo negativni, kao i deca, i ona su negativna. Svi se osećamo dobro i svima želimo dobro zdravlje.

Prokomentarisala je i napade svetskih medija na Novaka zbog organizovanja turnira, jer ga smatraju glavnim krivcem za širenje korona virusa.

- Strašno je i prestrašno to što pišu, ali na to smo navikli. Kao da su jedva dočekali. Njima očigledno Novak smeta - zaključila je Đokovićeva.

 

 

Komentari (0)

Loading