Beograd ostaje centar svetskog tenisa: Završen Novakov, ali je počeo Jankov turnir!

Autor:

Sport

15.06.2020

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šestonedeljni teniski turnir "Eastern European Championship", u organizaciji Janka Tipsarevića, otvoren je u ponedeljak na terenima Sportskog centra Olimp.

RepublikaFoto: Starsport
Janko Tipsarević i Viktor Troicki

- Mislio sam da će trema proći, ali nažalost ili na sreću, još je prisutna. Manja je zato što su mečevi počeli da se igraju nakon dva i po meseca priprema ovog turnira. Jako mi je drago što su igrači došli i što je nadmetanje počelo. Poenta je da se tenis vraća - rekao je Janko Tipsarević na otvaranju.

Kiša je pretila da pokvari otvaranje, ali su mečevi ipak počeli na vreme.

- Ovaj događaj će trajati veoma dugo, šest nedelja, tako da ćemo određene stvari raditi i postavljati usput. Moram da pohvalim tim koji imamo oko sebe, a koji je fenomenalan. Igrači su željni tenisa, a ja sam presrećan što je konačno počelo - istakao je nekada osmi teniser sveta.

RepublikaFoto: Starsport
Finalista "Adria tura" odmara prvog vikenda

Trebalo je da igraju i Filip Krajinović, Dušan Lajović i Damir Džumhur, ali će se zbog umora i povreda pridružiti naredne nedelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading