(FOTO/VIDEO) Luda partija: Đoković sa aerodroma odveo tenisku elitu na fudbal, a u svoj tim pozvao omiljenog "Grobara" dan posle derbija!

Autor:

Sport

11.06.2020

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ugostio je u Beogradu zvezde belog sporta Aleksandra Zvereva, Dominika Tima, Grigora Dimitrova, a onda ih odveo na partiju fudbala!

Revijalni meč između glumaca i pevača s jedne strane (Art) i Adria Tour tima koji predvodi Novak Đoković odigran je ovog popodneva na stadionu podno Tašmajdana na kom svoje utakmice igra ekipa Poleta.

Učesnici meča pored strelca prvog gola Džumhura bili su, Milošević i Đoković, čiji tim je dominirao u uvodnih 15 minuta meča, beli dres Adria Tour ekipe nosili su i Aleksander Zverev, Viktor Troicki, Dominik Tim, Grigor Dimitrov, Dušan Lajović, Marko Đoković i drugi.

Pobedu je na kraju odneo tim tenisera rezultatom 3:2.

 

 

Očekivano, Savo Milošević je bio najbolji na terenu, driblinzima je podsetio na stare dane kada je širom Evrope tresao mreže.

I to samo dan nakon što je sa klupe vodio Partizan do pobede nad Crvenom zvezdom (1:0) za finale Kupa Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading