Teniska ekskluziva: Ona se vraća samo zbog Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

05.06.2020

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi put posle skoro tri godine pauze nekadašnja svetska teniserka broj jedan Jelena Janković ponovo će izaći na teren i obradovati sve ljubitelje sporta, i to u egzibicionom dublu na "Adria Tour" događaju!

RepublikaFoto: Tanjug
Novak Đoković

Srpski teniser pričao je za televiziju Prva o predstojećem spektaklu Adria turu koji će se održati u Beogradu, Zadru, Banja Luci i Podgorici.

- Sa velikim zadovoljstvom najavljujem Jelenu Janković koja će se vratiti na teniski teren posle više od dve godine- rekao je Đoković.

Jankovićeva se posle toga video pozivom na kratko uključila u program i rekla:

- Ćao Nole uskoro krećem za Beograd.Hvala ti puno što si me zvao da budem deo spektakla. Pozdrav svima i vidimo se u Beogradu- rekla je nekadašnja teniserka sveta.

Popularna Džej Džej biće deo humanitarnog turnira koji organizuje Novak Đoković, i to na centralnom stadionu, u petak, 12. juna, u popodnevnim satima.

Jelena i Novak će zajedno naći na terenu, uz Olgu Danilović, našu najbolju mladu teniserku, Nenada Zimonjića, jednog od najuspešnijih dubl igrača u istoriji tenisa, ali društvo će im praviti brojni drugi gosti iznenađenja. Biće to pravi spektakl po ukusu publike, kako one koji će da obezbedi mesto na tribinama, tako i za sve pored malih ekrana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading