Neočekivano: Srpska teniserka oštra protiv Noletovog predloga!

Autor:

Sport

18.05.2020

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka Aleksandra Krunić koja je član WTA veća igračica protivi se ideji Novaka Đokovića o prikupljanju novčane pomoći za slabije plasirane tenisere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Ona smatra da su svi teniseri odgovorni za svoje finansijske situacije.

- Teniserke nisu saglasne i ne žele da plaćaju 600 ili 700 ostalih teniserki. Složile su se jednoglasno i ja sam saglasna sa tim. Mislim da bi trebalo da bude isto za sve, iako sam ja uvek na pravednoj strani. Ako Gren slem daje novac, onda bi novac trebalo da dobijaju teniserke koje igraju na Gren slemu. Ako ne uspeš da se kvalifikuješ na najveći turnir, onda svejedno nećeš dobiti ništa. Neko ko nije u prvih 500 zaradio bi više novca nego neko ko jeste. Zaradili bi više novca nego što bi igrama za godinu dana -poručuje Aleksandra i nastavlja:

- Ako je teniser godinama među prvih 500 i ne može da priušti trenera, onda je jasno da je u problemu. Svi teniseri su prošli kroz to - rekla je Krunićeva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandra Krunić

Za kraj, objasnila je da saoseća i da zna kako žive teniseri van Top 200.

- Znamo kako žive teniseri koji nisu među 200 najboljih. Međutim, ako tražite od teniserki da vam daju 30.000 dolara, oni će se zapitati: 'kome ja to pomažem?' ili oni koji dobijaju novac pitaće se: 'od koga je to? - zaključila je srpska teniserka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading