"Sport bez publike nije sport"!

Autor:

Sport

11.05.2020

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji sedmi teniser sveta Rišar Gaske ističe da je vrlo teško predvideti kada će se tenis ponovo igrati.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rišar Gaske

- U ovom trenutku mi je teško to da zamislim. Tenis je međunarodni sport, to je prva briga. U fudbalu i ragbiju malo je drugačije, igrači su u istoj zemlji. Kao opcija se spominju i turniri bez publike, ali Gren slem turnir ima po 128 igrača u muškoj i ženskoj konkurenciji, uz još mnogo ljudi... Videćemo za dva-tri-četiri meseca, tenisu će biti najteže da se vrati - rekao je Rišar Gaske i dodao:

- Po mom mišljenju, sport bez publike nije sport, ali lako je meni da kažem kada je moja karijera prošla, siguran sam da nemaju isti pogled igrači od 20-25 godina. Naposletku, ako moramo da spasemo sportsku industriju, igraćemo i tako, ali nadam se da neće doći do toga - zaključio je 33-godišnjak.

Za kraj, Francuz je poručio da ga najviše plaši to što ne zna kada će do povratka na teren doći, ali da svi moraju da se prilagode, pa i teniseri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading