Doktor Nestorović o Noletovom povratku u Srbiju: Za njega treba napraviti izuzetak, on je POSLOVNI CAR!

Autor:

Sport

09.05.2020

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković bi uskoro mogao da se iz Marbelje u kojoj je proveo izolaciju zbog pandemije koronavirusa vrati u Srbiju, tvrdi pulmolog Branimir Nestorović. Doktor je u kontaktu sa najboljim teniserom sveta koji se interesovao za mere po povratku u domovinu, što će uslediti čim se za stvore uslovi.

Novak Đoković

Još je poznati pulmolog poručio kako u slučaju Novaka Đokovića treba napraviti izuzetak i omogućiti mu nesmetani povratak kući.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Branimir Nestorović

- Jutros sam se čuo sa Novakom, on dolazi u Srbiju. Interesovao se kako može da dođe i oduševilo ga je što samo treba test da ima, jer se strašno plašio karantina, jer hoće da trenira. Kupio je kartu, ali nema aviona. U Španiji je, u Marbelji, nema nikakve transportne veze da se prebaci. On pita: "Kakva će biti politika prema poslovnim ljudima, da li sam ja poslovan čovek?", a ja mu kažem ti nisi poslovni čovek - ti si poslovni car. Mislim da bi za njega država mogla da napravi izuzetak. Ne treba biti slep, on je čovek mlad, zdrav, bez ikakvog rizika i virus je već nestao. Rekao sam mu da izvadi test - kazao je Branimir Nestorović u emisiji "Fokus" na B92.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading