"Nadala i njegovu porodicu mnogo boli ovo što se dešava!"

Autor:

Sport

08.05.2020

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji španski teniser David Ferer stao je u odbranu bivšeg saigrača iz reprezentacije Španije Rafaela Nadala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Nadal se našao na udaru kritika u sopstvenoj zemlji zbog političkih komentara i reči da su "pojedinci iz Vlade izgubili kredibilitet zbog poteza tokom pandemije koronavirusa".

Ferer kaže da je neophodno i da se čuje glas trenutno drugog tenisera sveta.

- Jako me boli što sportista ne može da iznese svoje mišljenje. Ne volim kritike demagogijom. Ne volim uvrede, možeš da se slažeš sa sportistom ili ne, ali ne smeš da mu zabraniš da se izražava. Znam da Rafu Nadala i njegovu porodicu sve ovo boli. Šta se dešava? Da njegovo mišljenje vredi manje od mišljenja drugih? Nedostaje mu samo što ne bi mogao da kaže šta misli- rekao je Ferer.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
David Ferer

Ferer se dotakao i trenutne situacije u teniskom svetu sa koronavirusom.

- Ova pauza može biti dobra za Rafu i Rodžera Federera. Sa ovim odmorom se nadamo da ćemo moći da uživamo u njima još nekoliko godina poručio je bivši broj tri.

Tema je bio i kontrovezni australijski teniser Nik Kirjos.

- U mladosti i ja sam bio pomalo kao Kirjos. Razbijao sam reket i radio druge stvari. Razumem sve te aspekte i oni mogu da se poboljšaju. Nadam se da će Kirjos biti dosledan i radnik u budućnosti- zaključio je.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading