Rodžer je tražio savete trenera zbog odnosa sa Mirkom: Federer je pre 20 godina doneo veliku odluku!

Autor:

Sport

05.05.2020

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavna priča Rodžera Federera i njegove supruge Miroslave Vavrinec, sada Mirke Federer, ispričana je dosad nebrojeno puta, par je od 2000. godine zajedno, a baš iz tog vremena datira i jedan detalj za koji zna samo uži krug njihovih prijatelja.

RepublikaFoto: Instagram.com./rogerfederer
Rodžer i Mirka Federer

Rodžer, tada još golobradi 19-godišnjak, zaljubio se u Mirku tokom OI u Sidneju, ali ga je kopkalo to što nije bio siguran da li da uozbilji taj odnos, pa je za savet pitao ljude od poverenja.

- Pitao nas je da li da krene da se viđa sa Mirkom - otkrio je Federerov nekadašnji trener Sven Groenveld za portal "tennisnet", prenosi Blick.

Dobio je odgovor koji bi dobila i većina mladića njegovog uzrasta od bilo kog starijeg i iskusnijeg.

- Rekli smo mu da smo protiv toga jer je bio mlad i trebalo je da uživa u svojoj slobodi. Gledano iz sadašnjeg ugla, ipak je napravio pravu odluku, naravno. Povrh svega, Rodžer je uz Mirku naučio da kontroliše svoje emocije - dodao je Groenveld koji je uz Federera bio od 2000. do 2003. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading