Mislili ste da sve znate o Ani? Doktor Nestorović otkrio neverovatne detalje o nekadašnjoj prvoj teniserki planete

Autor:

Sport

02.05.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor Branimir Nestorović prisetio se zanimljive anegdote iz karijere Ane Ivanović, objasnivše zašto je u jednom periodu svoje karijere bila u igračkoj krizi.

RepublikaFoto: instagram.com/anaivanovic
Ana Ivanović

Pre više od decenije Ana Ivanović je imala romansu sa golferom Adamom Skotom, a njihova ljubav trajala je oko godinu i po dana.

 - Zamislite vi kad svakog dana od osam, devet godina pikate lopticu po osam sati i usavršavate to do maksimuma, da to bude svaki milimetar. Kad oni serviraju, ovi vrhunski, ne vidiš lopticu. Ali to je ona inteligencija tela, intuicija, to smo zaboravili i kada smo pričali o lečenju - zaključio je Nestorović.

- Sećam se, jedan kratak period vremena, Ana Ivanović je nešto dolazila kod mene, u ono vreme je bila klinka. I onda zaljubila se u onog Skota i kažu oni "pa nisi trenirala dve nedelje", a ona "pa ja sam se prvi put u životu dve nedelje šetala - rekao je Nestorović u emisiji "Fokus" na B92.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Branimir Nestorović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading