Hrvat objasnio: Federer ili Nadal? Zanimljivije su mi cure!

Autor:

Sport

24.04.2020

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski teniser Ivo Karlović imao je zanimljiv razgovor sa fanovima na društvenim mrežama, a nije nedostajalo ni humora.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ivo Karlović

Četrdesetjednogodišnji Ivo uvek je bio inspirativan sagovornik, pa tako nije razočarao ni ovog puta.

"Ivo, ko ti je draži, Rodžer ili Rafa?".... Ivo je odgovorio u svom stilu: "Ni jedan, volim cure!"

Jedan se navijač našalio:

- Da li je istina da ne možeš da igraš na centralnom terenu pod krovom?- aludirajući na 211 santimetara visine hrvatskog tenisera. "Apsolutno, zamislite kakva je to diskriminacija."

Hrvat se suočio s pitanjem "po čemu je razlika u tenisu iz današnjeg vremena u odnosu na pre 50, 60 godina". Karlović je i ovde imao spreman odgovor: "Tada su teniseri imali brkove".

U retkim trenucima ozbiljnosti, saznali smo i koja je najdraža pobeda u karijeri najstarijeg igrača na Turu, ali i najteži poraz. 

- Definitivno, najdraža pobeda mi je protiv Lejtona Hjuita 2003. godine u Vimbldonu, a najteži poraz u finalu Vašingtona 2016. godine protiv Monfisa. Zbog tog meča nisam pošteno spavao mesec dana.

Karlović igra 20. profesionalnu sezonu i osvojio je osam ATP turnira. Najbolji plasman na Gren slem takmičenjima bilo mu je četvrtfinale Vimbldona 2009.

Inače, Dr Ivo je rekorder ATP tura po broju asova, pogodio ih je 13.599, na drugom mestu je Džon Izner koji je daleko iza sa 12.266 as servisa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading