Licemerni Britanci: Porodica Đoković puna ludaka!

Autor:

Sport

23.04.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa u vezi s porodicom Đoković ne može se podvesti pod normalno! Tim rečima ugledni Dejli mejl poentira na kraju teksta u kojem su po ko zna koji put sramno napali najboljeg tenisera sveta i njegovu porodicu, i to zbog stavova iznetih tokom pandemije koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Da se vodi prljava kampanja protiv Novaka, i to udarima na njega i njegove najbliže, svedoči gotovo identičan tekst u jednako uglednom Gardijanu. Povod za blaćenje Srbina sada je njegov stav da ne želi da se vakciniše protiv KOVID-19, ali i objava njegove supruge Jelene, koja je samo prenela video i mišljenje doktora Tomasa Rouana, o uticaju 5G mobilne mreže na okruženje.

LICEMERNO PONAŠANJE

- Novak je godinama poznat kao protivnik medicine i operacija, a sada i vakcina, pa ni pandemija nije promenila njegov stav. On se 2017. razišao sa trenerom Andreom Agasijem jer nije želeo da operiše lakat, a sledeće godine je otišao pod nož. Pričao je kako je plakao tri dana posle zahvata, da je mislio da je izdao sebe. To je licemerno jer je medicina zaslužna što je pet meseci kasnije osvojio Vimbldon i postao prvi teniser sveta. Prethodno je posle eksperimenta sa držanjem parčeta hleba na stomaku i otkrića da mu smeta gluten Novak prešao na strog režim ishrane - navode gotovo orkestrirano oba lista, a onda su se okrenuli Jeleni:

- Njegova supruga Jelena je podelila video koji sugeriše da 5G tehnologija izaziva koronu. Posle je konstatovala da ju je Instagram osramotio tako što je označio da prenosi lažne vesti. Dakle, od eksperimenta za beli hleb i plakanja posle operacije Đokovići su stigli do suprotstavljanja vakcinaciji i teorija zavere o 5G mreži - poentirali su Britanci.

UDAR NA VERU

Đokovića su napali i na račun vere, navodeći da je veliki pravoslavac, ali da veruje i u druga učenja.

- Srbin je pokazao koliko je tanka linija između pronalaska utehe u duhovnosti i iznošenja potencijalno opasnih stanovišta. Đokovićeva moralna stanovišta su i ranije kompromitovana. On je pobožni hrišćanin, ali i meditira i radi jogu sa specijalnom pranajama tehnikom disanja. Pritom je svako leto išao u budistički hram u okviru Vimbldona. Zato Novakovi životni izbori nisu samo u skladu sa pravoslavljem. Često su ekstremni i moralno teško razumljivi, ali to je njemu u prirodi - pišu Britanci bez dlake na jeziku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading