Troicki: Novače, hoću svoj deo!

Autor:

Sport

20.04.2020

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preneli smo sinoć, Novak Đoković je na Fejsbuku okupio nekolicinu svojih prijatelja, naših poznatih sportista, a kojima je javno komentarisao aktuelna dešavanja tokom pandemije koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug
Novak Đoković i Viktor Troicki

Uz njega, tu su bili i Nenad Zimonjić, Viktor Troicki, Filip Krajinović, Dušan Lajović, odbojkaš Aleksandar Atanasijević, naš najbolji automobilista Dušan Borković i aktuelni potpredsednik FSS Marko Pantelić, koji se uspešno izborio za ovim virusom.

RepublikaFoto: printscreen/facebook

Od svih njih, najzabavniji i najopušteniji je bio Viktor Troicki, koji je koristio svaku priliku da se našali, između ostalih i sa Novakom Đokovićem, kome je, dok se poveo razgovor kako svi oni provode dane u karantinu dobacio:

- A ti Novače spasavaš svet, igrače od 250. do 700. mesta! Čekam da mi legne moj deo - poručio je srpski as, koji je, međutim, trenutno 184. na ATP listi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading