Cicipas: Nedostaje mi tenis, želim što pre da osvojim Grend slem!

Autor:

Sport

14.04.2020

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki teniser Stefanos Cicipas jedva čeka da se vrati na teniski teren.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stefanos Cicipas

- Verujem u svoj rad, a radim kako bih što pre osvojio Gren slem titulu – nisam to baš pokazao na prethodnim Slemovima, ali to je cilj koji želim da ostvarim- kaže 21-godišnji teniser i dodaje:

- Nedostaju mi takmičenje i igranje, jedva čekam da se vratim na teren jer me to motiviše da radim svakog dana. Nadam se da neće još mnogo proći vremena do toga i da će sve ovo trajati što kraće. Pokušavam da ostanem u formi i da budem aktivan, mada vreme sporo teče.


Cicipas ipak smatra da je teško održati formu u trenutnim okolnostima.

- Trudim se da izađem i da trčim, da mi telo ostane u ritmu, ali nezgodno je. Ne želim da se ugojim, da izgubim fleksibilnost mišića. Uvek moraju da se nađu neka rešenja da ostaneš mentalno i fizički spreman - zaključuje šesti teniser sveta.

Grk je u dosadašnjoj karijeri osvojio pet turnira, uključujući i Završni Masters u Londonu prošle godine, a najbolji Gren slem rezultat mu je polufinale na Australijan openu prethodne sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading