(VIDEO) Olga Danilović prvi put u životu odgledala legendarno finale iz '95-te: Zamalo ekran da pojedem od nervoze!

Autor:

Sport

13.04.2020

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada srpka teniserka Olga Danilović nije bila ni rođena te 1995. godine, kada je naša košarkaška reprezentacija osvojila titulu prvaka Evrope na šampionatu u Atini, pobedom u dramatičnom finalu nad Litvanijom, rezultatom 96-90.

RepublikaFoto: Srđan Stevanović/Starsport
Olga i Predrag Danilović

Bio je to prvi trofej naše zlatne generacije, posle nekoliko godina pauze zbog sankcija, briljirao je Saša Đorđević sa 41 poenom, ali je i zakucavanje Predraga Danilovića preko gorostasnog Arvidasa Sabonisa postalo antologijsko.

Olga Danilović je ovu utakmicu tek noćas prvi put odgledala i doživela ju je uz mnogo uzbuđenja, što je otkrila i svojim pratiocima na Tviteru.


 - Upravo odgledah utakmicu protiv Litvanije '95... prvi put u životu, verovali ili ne. ? Imam jedno pitanje - KAKO STE USPELI DA GLEDATE TAD??? Zamalo ekran da pojedem od nervoze ???? previše stresno,previšeeeee! - napisala je Olga.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading