Jeziva ispovest Aleksandra Zvereva: Nole je bio u opasnosti, Nemac igrao sa koronavirusom na AO!

Autor:

Sport

07.04.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksander Zverev je tek sada otkrio šta mu se dešavalo tokom boravka u Australiji u januaru mesecu, gde je stigao iz Kine u kojoj je u decembru već počela pandemija koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Zverev i Novak Đoković

Nemački teniser je ispričao da je moguće da je tokom igranja na ATP kupu u Brizbejnu, igrao zaražen koronavirusom, a da toga nije bio ni svestan.

On je u Brizbejn stigao direktno iz Kine sa svojom devojkom i tek sada je rekao da su oboje u to vreme osećali simptome za koje danas znamo da su simptomi koronavirusa i da su se osećali loše.

- Brenda i ja smo bili u Kini 28. decembra. Ne možete da zamislite kako sam kašljao mesec dana u Australiji. Imao sam temperaturu dva,tri dana i kašljao sam po pet, šest sati. Brenda takođe. Nismo znali šta nam se dešava. To je bio kašalj kakav nikada nisam imao. Ništa me nije bolelo, ali sam konstantno kašljao, na svaki deset sekundi - otkrio je Zverev za "Bild".

Zverev je nastupao za Nemačku na ATP kupu na kome je učestvovalo mnoštvo tenisera, među kojima i Novak Đoković, koji je sa Srbijom i osvojio to takmičenje.

Loše zdravstveno stanje je uticalo na Nemca koji je izgubio sva tri meča na ATP kupu, ali se očigledno bio oporavio do Australijan Opena, gde je stigao do svog prvog Gren slem polufinala u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading