(VIDEO) Gest za poštovanje Simone Halep!

Autor:

Sport

18.03.2020

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rumunska teniserka Simona Halep apelovala je na sve da se ponašaju odgovorno i da ostanu kod kuće zbog pandemije koronavirusa, ona je donirala je i novac za kupovinu potrebe medicinske opreme.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Simona Halep

- Sada je savršena prilika da pokažemo da možemo da pružamo podršku i da budemo odgovorni za svoje živote i živote onih oko nas. Dok smo kod kuće, doktori i medicinsko osoblje ulažu ogromne napore kako bi spasil svaki život, izlažu sebe opasnosti za opšte dobro- rekla je Halepova.



- Hajde da strogo poštujemo pravila i da tako svaki od nas doprinese rešavanju ovog problema koji će imati dramatične posledice na naše uobičajene živote. Rešila sam da doniram svotu novca za kupovinu potrebne opreme i materijala u ovakvim situacijama, on će ići direktno medicinskim ustanovama u Bukureštu i Konstanci- rekla je druga teniserka sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading