Nadal se odmara kod kuće, možda propušta Majami?

Autor:

Sport

11.03.2020

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po pisanju ESPN, drugi reket sveta, Španac Rafael Nadal se vratio u Majorku, a isti izvor tvrdi da je velika verovatnoća da će propustiti i Masters u Majamiju, koji počinje 25. marta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Koronavirus je definitivno uticao na planove, ali i raspoloženje španskog asa, koji uvek detaljno isplanira svoj kalendar.

ESPN dodaje da se i Čehinja Karolina Pliškova nameravala vratiti u domovinu, ali je na kraju ipak ostala u Kaliforniji, gde čeka odluku o sudbini turnira na Floridi.

Zanimljivo je i to da su organizatori otkazanog Mastersa u Indijan Velsu ponudili teniserima usluge korišćenja objekata, restorana, prevoza i medicinskih usluga, sve do 16. marta.

U isto vreme, u Majamiju su odlučili da nešto ranije od uobičajenog, otvore kapije svog zdanja, kako bi svi igrači, koji se trenutno nalaze u Americi, mogli što pre da nastave sa pripremama za predstojeći Masters.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading