Oglasio se ATP: Evo šta će biti sa narednim teniskim turnirima u 2020.

Autor:

Sport

10.03.2020

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Asocijacije teniskih profesionalaca (ATP) Andrea Gaudenci izjavio je da bi turniri koji su na programu posle Indijan Velsa, trebalo da se održe kako je i planirano.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

Masters u Indijan Velsu juče je otkazan zbog epidemije koronavirusa, a pojedini svetski mediji pisali su kako će doći i do otkazavinja turnira u Majamiju, Monte Karlu i Madridu...

- Iako žalimo zbog otkazivanja mastersa u Indijan Velsu, kalendar ATP posle tog turnira ostaje nepromenjen. Svakodnevno pratimo situaciju, sarađujemo sa našim igračima i organizatorima turnira i razumemo sve mere koje se moraju da se preduzmu po preporuci lokalnih vlasti zbog javnog zdravlja. Posvećeni smo istraživanju svih opcija za organizovanje predstojećih turnira, jer su zdravlje i sigurnost igrača i svih ostalih zainteresovanih strana i dalje glavni prioritet - rekao je Gaudenci, navodi se na sajtu ATP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading