Evans i Cicipas posle velike borbe do polufinala Dubaija!

Autor:

Sport

27.02.2020

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijel Evans i Stefanos Cicipas su prvi polufinalisti ATP turnira u Dubaiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stefanos Cicipas

Evans je u odličnoj formi u UAE, a to je potvrdio trijumfom nad Andrejem Rubljovom 6:2, 7:6 (11-9). Britanac je blistao u prvom setu, da bi drugi trajao skoro sat i po vremena – posle mnogo preokreta i spasene dve set lopte, Evans je realizovao treću meč loptu.A posle titule u Marseju, Cicipas nastavlja sa dobrim igrama i posle velike borbe savladao je Jan-Lenarda Štrufa sa 4:6, 6:4, 6:4.

U tvrdom prvom setu Nemac je propustio jednu brejk loptu pre nego što je u poslednjem, desetom gemu realizovao treću set loptu. U drugom setu je Stefanos napravio brejk već u prvom gemu, u gemu u kojem je servirao za 1-1 spasao je dve vezane brejk lopte i iskoristio je drugu set loptu.


Kvalitetan meč, mnogo dobrih poena, u prvom gemu trećeg seta Štruf je spasao četiri brejk lopte, ali nije uspeo da spase drugu u gemu na 4:4 – ispustio je taj gem iako je vodio sa 40-0, pa je Cicipas lako odservirao za pobedu.

Biće to prvi međusobni okršaj Evansa i Cicipasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading