Nadal pohvalio Kecmanovića: Mlad, snažan, opasan, jako težak rival

Autor:

Sport

27.02.2020

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je pobedio Srbina u drugom kolu akapulka, Španac se osvrnuo na taj meč.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nadal i Kecmanović

Rafael Nadal je, očekivano, savladao Miomira Kecmanovića u drugom kolu Akapulka, a zatim govorio o srpskom teniseru koji je ostavio sjajan utisak.

Nakon pobede (6:2, 7:5), drugi reket sveta je istakao šta mu se to sviđa kog našeg mladog tenisera, kao i koji delovi meča su bili posebno teški za igranje.

Španac na ATP turniru u Akapulku učestvuje kao bi ostao u konkurenciji za poziciju broj jedan na ATP listi. Njemu je neophodan trofej sa ovog turnira, ali i kiks Novaka Đokovića u Dubaiju. Jedna od prvih Nadalovih prepreka bio je Kecmanović.


- Sviđa mi se njegov stil. On je težak rival. Mlad, snažan, opasan igrač. Dobro je što sam pobedio, igrao sam dobar tenis na početku meča i to mi je dalo samopouzdanje. Bilo je neizvesno u drugom setu, kada je i on odigrao dobro. Iskoristio je moj loš servis i napravio brejk kada sam bio blizu pobede' - istakao je Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading