Krajinović pobedio finalistu Montreala za četvrtfinale Roterdama!

Autor:

Sport

13.02.2020

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u četvrtfinale turnira u Roterdamu posle pobede nad Kanađaninom Vasekom Pospišilom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ide na Rubljova u narednom kolu

Srpski teniser je bio bolji u dva seta 6:4, 7:6, a duel je trajao skoro 2 sata. Pospišil je ovaj meč dočekao u sjajnoj formi, pošto je prošle nedelje igrao finale Montreala, a u prvom kolu je izbacio prvog nosioca Danila Medvedeva.

Meč je bjo jako izjednačen do devetog gema, kada je posle velike borbe Filip uzeo brejk. U narednom gemu je odbranio čak četiri brejk lopte i poveo sa 1:0 u setovima.

Drugi set je počeo sa Krajinovićevim brejkom, ali nije Filip uspeo da završi ovaj meč kako se očekivalo. Izgubio je maratonski deseti gem drugog seta i meč se nastavio.

U taj-brejku drugog seta prvi mini brejk uzeo je naš teniser, ali ga je odmah izgubio. No uspeo je da opet oduzme servis protivniku. Posle velike borbe dobio je meč.

Srpski teniser će u narednom meču ukrstiti koplja sa mladim Rusom Andrejem Rubljovom koji je u drugom kolu bio bolji od Bublika iz Kazahstana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading