Legendarni srpski glumac kliče Đokoviću: Novakov lik ne bi trebalo staviti na novčanice, već...

Autor: Kurir,Republika

Sport

09.02.2020

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bard srpskog glumišta Petar Božović poručio je da lik Novaka Đokovića ne bi trebalo da bude stavljen na neku novčanicu, već da "bude optočen u zlatu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Legendarni glumac je odlučio da umesto o svojoj novoj predstavi "Kaligula" govori o najboljem srpskom sportisti svih vremena na šta ga je inspirisao poslednji veliki Đokovićev uspeh - osvajanje Australijan opena po osmi put u karijeri.

- Video sam raspravu na televiziji, da li Novaka Đokovića treba staviti na novčanicu ili ne. Razmišljao sam dugo i shvatio da to nije dobra ideja. Njegoš nam je na novčanici od 20 dinara, i ne znam šta za taj novac može da se kupi - rekao je za Kurir Božović.

RepublikaFoto: Nebojša Mandić
Petar Božović

Umesto toga on ima bolju ideju.

- Meni je pala na um ideja da se lik Novaka Đokovića oblije u zlatu, i da bude zlatnik s njegovim likom. To bi dalo mogućnost da se on daruje kao najlepši poklon za rođenje deteta, za prijateljstvo i kumstvo, a to bi povuklo nogu da i ostali velikani ne budu zaboravljeni. Samo smo Tita okovali u zlato - dodao je Božović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading