Đokovići digli pehar uz "Pukni zoro"!

Autor:

Sport

05.02.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pehar s Australijan opena stigao je u Srbiju! Najbolji teniser sveta Novak Đoković (32) odbranio je u nedelju titulu u Melburnu, a dva dana kasnije, posle puta od 24 sata, rekordni osmi pehar sa prvog grend slema završio je u vitrinama trofejne sale u restoranu našeg asa.

RepublikaFoto: Nikola Tomić
Pehar stigao u Srbiju

Nagradu namenjenu pobedniku iz Australije doneo je Noletov najmlađi brat Đorđe. Novak je, s druge strane, obećao da će za desetak dana doći u Beograd, gde će se spremati za turnir u Dubaiju.

U iščekivanju prvenca, peharu, ukupno 78. u kolekciji, najviše su se obradovali ponosni roditelji Srđan i Dijana. Dok su otpakivali trofej iz kutije u kojoj je stigao avionom iz Melburna, muzika je zapevala popularnu pesmu "Pukni zoro", a onda su Noletovi otac i majka pehar podigli visoko i poljubili ga baš kao što je to Novak uradio u nedelju. Usledile su nove pesme, na koje se posebno raznežila gospođa Đoković.

- Mnogo majci znači život svoj, Nole, Nole moj. Ti si, sine, cvet ljubavi moje, ti si deo moje prve sreće, pored tebe, moj rođeni sine, dani tužni nikad biti neće - zapevan je uz harmoniku malo modifikovan hit Lepe Lukić, očigledno po Dijaninoj narudžbi.

RepublikaFoto: Nikola Tomić
Đokovići upriličili proslavu povodom 8. Novakove titule

Čast da pehar smesti u vitrinu sa ostalih sedam trofeja iz Melburna imao je Novakov otac Srđan, ali je naišao na problem. Rekordna osma nagrada sa AO je nešto veća od prethodnih, ali se Đoković snašao i skidanjem jedne od polica i stavljanjem trofeja jedan na drugi uspeo je da ga uparkira.

- Tako ti je bilo u čitavoj Novakovoj karijeri. Parola snađi se. Improvizacija, bez sistema - rekao je tata Srđan tokom svečanosti, piše portal Telegraf.rs

Novak rekonstruiše Pinokio

Lutkarsko pozorište Pinokio dobilo je donaciju od Fondacije "Novak Đoković" u vrednosti od osam miliona dinara. Sredstva će biti iskorišćena u cilju rekonstrukcije pozorišta, kupovinu novih stolica, zavesa koje su dele gledaoce od scene i novog scenskog poda. Oprema koja će biti uzeta biće po svim standardima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading