Nole postaje glumac: Đoković će se oprobati u filmu o Srbinu koga nezmerno ceni!

Autor: Republika

Sport

24.01.2020

19:11

Poznati srpski glumac Miloš Biković je oduševio srpsku javnost pošto je otkrio da bi moglo da se desi da naš najbolji teniser Novak Đoković dobije ulogu u filmu o Nikoli Tesli.

Tanjug/AP
Novak Đoković

Za sada je sve na nagađanjima, ali se ozbiljno razmišlja o ponudi za srpskog tenisera da glumi u filmu o Srbinu koji je učinio mnogo za čovečanstvo.

- Sve su to bila nagađanja. Mi jesmo razgovarali o tome. Možda se desi da Novak odigra neku ulogu, meni bi bilo drago i čast da se jedan takav čovek pojavi u našem projektu. Mislim da bi i on to želeo, a da li će se to desiti ili ne, videćemo. Dajte da prvo dođemo do toga da projekat počne da se ostvaruje, a kada zainteresujemo veliki holivudski studio, onda ćemo zainteresovati i velika imena - rekao je Biković pre nekoliko meseci povodom spekulacija.

printscreen/instagram.com/bikovic
Miloš Biković

Sam Đoković je više puta u superlativima pričao o Tesli, a kako sam kaže, dnevna mu je inspiracija "duh genija Nikole Tesle."

- Nikola Tesla, moja velika inspiracija. Mi svi danas možemo više, znamo više i više vidimo zahvaljujući velikim ljudima kakav je naš Tesla, koji će istinski živeti zauvek - rekao je tada Đoković.

 

 

Komentari (0)

Loading