Nesrećan početak u Melburnu: Srbin odmah ispao sa Australijan opena!

Autor:

Sport

20.01.2020

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Laslo Đere je eliminisan već u prvom kolu sa Australijan opena, poražen je od 71. igrača sveta Jošihita Nišioka iz Japana sa 6:4, 3:6, 6:2, 7:6.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ništa od treće sreće.... Japanac bolji od Srbina

Laslo nije uspeo da upiše trijumf u Melburnu ni u trećem učešću, pošto je i prethodna dva puta ispadao na startu.

Posle gubitka prvog seta, Đere je uzvratio udarac u drugom. Iako je gubio 2:0, napravio je u nastavku ovog dela igre dva brejka i set dobio sa 6:3 i izjednačio rezultat na 1:1.

Međutim, u trećem je izgubio čak tri servis gema pa je Nišioka ponovo poveo, a potom u četvrtom setu stavio tačku na meč.

Đere je prvi oduzeo servis rivalu, ali nije uspeo da ga potvrdi, videli smo četiri vezana brejka na startu četvrtog seta. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Laslo Đere napušta Melburn posle prvog dana

Potom je naš teniser opet poveo sa 4:3, međutim, kao na startu nije potvrdio prednost, Japanac se ponovo vratio i set je ušao u taj-brejk.

Đere nije uspeo da zadrži koncentraciju, što Japanac maksimalno koristi i sa tri-mini brejka stiže do konačne pobede sa 3-1.

Nišioka će u drugom kolu Australijan opena igrati protiv 30. nosioca Danijela Evansa iz Velike Britanije koji je preokrenuo dva seta zaostatka protiv Amerikanca Mekenzija Mekdonalda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading