Novo iskušenje i poziv za Novaka: Legendarni Ber Grils želi da istražuje divljinu naše zemlje sa Đokovićem!

Autor: Nedeljnik

Sport

16.01.2020

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvorac legendarne emisije o preživljavanju Ber Grils istakao je da bi u jednom od narednih serijala voleo da snima u Srbiji, i da u najtežim uslovima bude zajedno sa Novakom Đokovićem!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Želi da mu Nole bude saputnik.. Ber Grils

Grils je naširoko govorio o Srbiji i želji da ugosti Đokovića u emisiji koju namerava da snimi u budućnosti.

- Prirodne lepote vaše zemlje su spektakularne. Obično kada biramo lokacije za snimanje odlučujemo se za one koje mogu da nam ponude raznolikost, a Srbija nudi pun paket – planine, reke, šume, bogatu prirodu i neverovatnu divljinu. Još kad bi Novak Đoković, koga mnogo cenim i čiji sam veliki obožavalac, pristao da mi bude gost u nekoj od narednih sezona, sasvim sigurno bismo došli da snimamo u Srbiji. Novak je snažan uzor i voleo bih da čujem njegovu priču o ljubavi prema Srbiji – otkriva legendarno TV lice za srpske medije.

Grils smatra da je upravo Srbin idealan za njegovu emisiju.

- To su ljudi poput Đokovića, koji su u potpunosti ostvareni u svojim karijerama. Oni to ne rade zbog novca ili slave, jer toga imaju napretek. Jednostavno, žele da uz mene prožive avanturu koja u njima budi one primarne instinkte za preživljavanjem i zaštitom svojih najbližih, koji su duboko skriveni u svima nama - ističe čuveni Ber Grils i priznaje da i posle 13 serijala na različite teme o preživljavanju u divljini ovaj posao za njega još nosi izazove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading