"Ono što Novak radi je nerealno, ne mogu ni da ga pobede kada igraju najbolji tenis protiv njega"!

Autor:

Sport

14.01.2020

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktor Troicki i Novak Đoković su prošli mnogo toga zajedno... Odlično se poznaju, a i dan danas Troicki nekada ne može da veruje šta njegov drug radi na terenu...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Srbija je osvojila istorijski ATP kup

- Jedinstven je, to je objašnjenje. Ne mogu čak ni rečima da opišem, neverovatno je to što radi, ponekad pomislim "da li je ovo realno". Čak i kada rivali igraju najbolji mogući tenis, evo Anderson i Monfis su igrali izvanredno protiv njega, u nekim trenucima su ga nadigravali, ali on je uvek čvrst, jak psihički, ostaje u meču i znao je da će izdržati nalete, ostao je pribran - rekao je Troicki za "Sport klub".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Radost Troickog i Đokovića posle pobede nad dublom Španije i osvojenim trofejem ATP kupa u Sidneju

Nastavio je u istom ritmu.

- Ne znam kako Novak sve to uspeva – verovatno kada dođeš do tog nivoa, postaješ psihički sve jači i jači. Zato je "Velika trojka" i dalje u vrhu, ne verujem da će se ponoviti tenisu da ima tri tako dominantna šampiona - zaključio je Troicki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading