Novak samouveren pred US open!

Autor:

Sport

19.08.2019

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković počeo je novu nedelju nakon poraza u finalu Sinsinatija od Danila Medvedeva, a narednih sedam dana poslužiće mu da se što bolje pripremi pred nadolazeći US open.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Na završenom grend slemu u sezoni, koji startuje narednog ponedeljka u Njujorku, Novak brani trofej od prošlog septembra, a sav fokus mu je usmeren na što bolju pripremu.

- Cilj mi je da se maksimalno pripremim za US Open. Dopadaju mi se uslovi na Flašing medouzu, igranje na centralnom terenu. Boriću se za titulu kao i svi drugi, mislim da imam dobre šanse. Osećam se dobro i jedva čekam da turnir počne - rekao je Đoković.

Poraz od Medvedeva u noći između subote i nedelje ga nije mnogo poremetio budući da je zadovoljan partijom koju je pružio protiv petog igrača sveta.

- Kada sve saberem, mnogo toga pozitivnog bilo je u mojoj igri. Možda sam izgubio meč, ali verujem da nisam mnogo grešio. Izgubio sam od igrača koji je igrao zadivljujuće. Prihvatam to i idem dalje, u Njujork, čeka me nedelju dana treniranja i priprema - rekao je srpski as.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading