Raonić: Uradio sam ono što sam želeo

Autor:

Sport

05.07.2019

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanadski teniser Miloš Raonić, koji se pobedom nad Rajlijem Opelkom plasirao u osminu finala Vimbldona, istakao je da je zadovoljan učinjenim, budući da mu protivnik nije omogućio da pronađe ritam.

Miloš Raonić

Trenutno 17. igrač sveta je trijumfovao sa 3:0, 7:6(1), 6:2, 6:1 po setovima.

- Mislim da sam bio dobar, uradio sam ono što sam želeo. Igrao sam kako sam hteo kada je bilo bitno. Nije mi davao mnogo šansi za brejk. Sve u svemu, ne mislim da sam mnogo oklevao ili da sam doneo mnogo pogrešnih odluka - istakao je Raonić i dodao:

- Odlično je servirao. Rajli i inače ima visok procenat servisa. Na skoro svim njegovim mečevima koje sam odgledao, kako bih se pripremio, on je bio na oko 70 procenata kada je servis u pitanju. Kada je igrao protiv Stana, a i protiv mene danas, on je u važnim trenucima sjajno servirao. Teško je igrati protiv njega, ne dozvoljava vam da pronađete svoj ritam.

Rođeni Podgoričanin će se u narednoj rundi susresti sa Gvidom Peljom.

- Nisam do sada igrao sa njim. Biće teško. Prošle godine je igrao dobro ovde, pobedio je Marina. Danas je odigrao dobar meč protiv Andersona, kao i prošli protiv Sepija, koji je oduvek dobro igrao na travi. Dugo je na Turu. Sama činjenica da je pobedio Kevina znači dobro odrađen posao - zaključio je Raonić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading