ULOVIO MILFARU: Bobijev saigrač smuvao vrelu MATORKU! Mlađi je od njenog sina (FOTO)

Autor: P. Z.

Sport

05.02.2024

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge NBA zvezde mogu samo da mu zavide.

ULOVIO MILFARU: Bobijev saigrač smuvao vrelu MATORKU! Mlađi je od njenog sina (FOTO)

Foto: Instagram/drayamichele

Dreja Mišel

Jedan od najboljih košarkaša Hjuston Roketsa, 21-godišnji Džejlen Grin, ima novu devojku.

U pitanju je atraktivna 39-godišnjakinja influenserka Dreja Mišel.

Dreju na Instagramu prati čak 9,6 miliona ljudi, što je mnogo više u odnosu na Grina koji, iako je NBA zvezda, ima 2,4 miliona pratilaca.

S obzirom na to da Dreja ima 22-godišnjeg sina, koji je dakle stariji od Grina, može se svrstati u kategoriju MILF (majke koje bi svako želeo da ima). Takođe, Mišelova ima još jednog sina, kojeg je dobila 2016. godine sa NFL igračem Orlandom Sekndrikom.

Što se tiče njene veze sa Grinom, u javnosti se nedavno pojavila informacija da će i sa njim Dreja dobiti dete. Ipak, ta vest je vrlo brzo demantovana, ali ju je u jednom podkastu svakako prokomentarisao američki reper Džo Baden.

- Imaš seks sa 21-godišnjakom? To je kul ako želiš da budeš sa 21-godišnjakom. Ali iamti bebu s njim... Ti si predatorka. ovo je ludo. Ceo taj krug predatorki koje ciljaju ovu mladu decu - rekao je muzički izvođač tom prilikom.

Inače, Grin trenutno igra svoju treću NBA sezonu u karijeri, nakon što je 2021. biran kao drugi pik na draftu, a drugu godinu zaredom mu je saigrač Boban Marjanović.

Mladi as igra na poziciji beka i ove sezone u proseku postiže 18,4 poena po utakmici, a ima i 4,8 skokova, odnosno 3,3 asistencije po meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading