KO JE NAJBOLJI FRAJER MEĐU SPORTISTIMA? Neočekivan izbor dama! Tajson FJURI ISPRED SVIH, Ronaldo tek peti!

Autor:

Sport

18.11.2023

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznat epilog ankete.

KO JE NAJBOLJI FRAJER MEĐU SPORTISTIMA? Neočekivan izbor dama! Tajson FJURI ISPRED SVIH, Ronaldo tek peti!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Izbor Britanki za najseksipilnijeg sportistu sveta izazvao je dosta pažnje u javnosti. Sajt za upoznavanje "Ilisit Enkaunters" sproveo je anketu među 2.000 žena u Velikoj Britaniji, tražeći od njih da izaberu najzgodnijeg sportistu. Iako je glasanje bilo malo nacionalno ostrašćeno, jer se u prvih deset nalaze većinom Britanci, rezultati nisu iznenadili mnoge.

Na prvom mestu se našao bokser Tajson Fjuri, poznatiji kao Kralj cigana, sa visokom ocenom od 9,3 od 10. Iako po građi možda ne bi bio prvi izbor svake žene, Fjuri je poznat po svom šarmu koji mu je doneo veliku popularnost. Na drugom mestu se nalazi još jedan bokser, Britanac Entoni Džoušua, dok je treće mesto zauzeo američki fudbaler Trevis Kels.

U listi najseksipilnijih sportista su se našla i ostala poznata imena poput F1 vozača Luisa Hamiltona i fudbalera Kristijana Ronalda. Međutim, prvorazredno iznenađenje jeste što se Ronaldo našao neočekivano nisko, na petom mestu, dok se na listi nalaze i sportisti poput Erlinga Halanda, Džeka Griliša i Konora Megregora.

Anketa je pokazala da žene imaju različite kriterijume kada je u pitanju privlačnost sportista, a da popularnost i slava nisu uvek odlučujući faktori. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading