ODUVEK JE VAŽIO ZA ZAVODNIKA! Kapiten Srbije imao je nekoliko veza, OVO su LEPOTICE koje su osvajale Bogdanovo SRCE!

Autor:

Sport

11.09.2023

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Bogdanović privatan život čuva daleko od očiju javnosti.

ODUVEK JE VAŽIO ZA ZAVODNIKA! Kapiten Srbije imao je nekoliko veza, OVO su LEPOTICE koje su osvajale Bogdanovo SRCE!

Foto: Srđan Januš

Bogdan Bogdanović

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Manili, a najveći udeo sjajnim rezultatima dao je Bogdan Bogdanović.

Kapiten "orlova" je poput pravog lidera predvodio svoje saigrače do finala i meča protiv Nemačke, u kome Pešićev tim nije imao sreće ni blagonaklonost sudija da dođe do najsjajnijeg odličja.

Izuzimajući Bogdanovićevu blistavu sportsku karijeru, njegov ljubavni život oduvek je bio zanimljiv medijima. Poznato je da je Bogdan u prošlosti birao devojke s javne scene, koje su bile nadaleko poznate.

Njegova prva velika ljubav bila je manekenka Anja Škuletić, s kojom je bio u vezi gotovo dve godine, ali se par ipak rastao, dok se ova lepotica posle raskida udala za manekena Dušana Šušnjara, s kojim ima dete.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Bogdan i Anja Škuletić

Glavna glumica kultne serije "Južni vetar", Jovana Stoiljković, osvojila je svojevremeno takođe Bogijevo srce. Njih je spojila Jelisaveta Oraščanin, supruga košarkaša Zvezde Meridianbet Miloša Teodosića. Prema pričama koje su kružile, Jovana je Bogdanu i ranije privukla pažnju ulogom u filmu "Panama", a svidelo mu se što je ostala skromna i pored velikog uspeha.

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Jovana Stojiljković

Ubrzo se, međutim, srpski reprezentativac otisnuo "preko bare", gde je potpisao za Sakramento Kingse, posle čega je raskid njihove veze bio neminovan. Oboje su ostali dobri prijatelji, ali ne više od toga.

U periodu od 2018. do 2020. Bogdan je uplovio u vezu s teniserkom Olgom Danilović, ćerkom predsednika KSS Predraga Danilovića.

Republika

Foto: TSS

Olga Danilović

Iako su pune dve godine bili u vezi, nikada javno nisu pričali o njoj, mada su se jednom prilikom pojavili zajedno na svečanosti, u društvu legendi "kingsa" Vlada Divca i Predraga Stojakovića. Zato se može reći da je Olga jedina devojka kojom se Bogi zvanično pojavio na nekoj svečanosti i pokazao fanovima širom sveta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuja Jovic (@vujajovic)

 

Raskid je bio poput prethodnih "Bogijevih", prijateljski, a srpska reprezentativka danas se zabavlja s slovenačkim golmanom Janom Oblakom, koji brani za madridski Atletiko.

Poslednja u nizu lepotica za kojom je Bogdanović "izgubio razum" je Britani Neta, nekadašnja prva pratilja na Mis Nju Džerzija.

Foto: printscreen/instagram

 

Javnosti nije poznato da li je Srbin i dalje u vezi s ovom lepoticom, budući da, kako rekosmo, krije svoj ljubavni život daleko od očiju javnosti.

Sudeći, međutim, po slikama koje Britani objavljuje na društvenim mrežama, može se naslutiti da je i ona među bivšim devojkama Bogdana Bogdanovića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading